Kaunis Amalfin rannikko ja Rooma 26.-31.3., 1.-6.4., 21.-26.4., 12.-17.5., 14.-19.10., 21.-26.10.2024

Rooma - Napoli  - Sorrento (3 yötä) - Capri - Positano - Amalfi - Ravello - Pompeiji - Rooma (2 yötä) 

Amalfin alue on yhtä suurta paratiisia viinitarhoineen sekä appelsiini- ja sitruunalehtoineen. Tutustutaan laulujen Napoliin, nähdään ihastuttava, rinteeseen rakennettu Positano, vieraillaan Ravellossa Villa Rufolon puutarhassa ja tutustutaan Caprin saarella Axel Munthen huvilaan. Nähdään myös upea Pompeijin rauniokaupunki ja nautitaan antiikin Roomasta. Matkan aikana majoitutaan kolme yötä Sorrentossa, kaksi Roomassa – runsas retkiohjelma sisältyy hintaan!

Asiantuntijan matkassa 

Grönqvist Marja

Grönqvist Marja, asiantuntijaopas

Asunut yli 20 vuotta Sorrentossa, ja ollut aina paikallisopas. Hän tuntee Amalfin rannikon ja Caprin hurmaavan saaren sekä Pompejin rauniot kuin omat taskunsa. ...

Romu Päivi

Romu Päivi, asiantuntijaopas

Rooman paikallisopas, joka on työskennellyt alueella jo lähes 30 vuotta.  Päivi Romu suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja hänen asiantuntemu ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainituissa hotelleissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut perillä

1 769 € kevät 2024
1 996 € syksy 2024


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä, 26.3., 1.4., 21.4., 12.5.,*14.10.,*21.10.
Napoli ja Sorrento

Lento Helsingistä Roomaan, missä on vastassa suomenkielinen opas. Lähdetään bussilla kohti Sorrentoa (n. 280 km). Matkalla panoramakierros laulujen Napolissa, missä nähdään mm. San Carlon suuri ooppera, katedraali ja Piazza Plebisciton aukio kuninkaallisine palatseineen. Majoittuminen Sorrentossa ja päivällinen hotellissa. (P)
* Lento Helsingistä Napoliin, Napolin kiertoajelu ja ajo Sorrentoon.

2. päivä, 27.3., 2.4., 22.4., 13.5.,15.10.,22.10.
Capri ja Axel Munthen huvila
Aamiaisen jälkeen lähdetään kokopäiväretkelle kauniille Caprin saarelle. Saarikierroksella käydään myös kukkulan rinteellä sijaitsevassa Anacaprissa, jossa tutustutaan Axel Munthen ihanalla paikalla sijaitsevaan San Michelen huvilaan. Paluu Sorrentoon ja päivällinen hotellissa. (A, P)

3. päivä, 28.3., 3.4., 23.4., 14.5.,16.10.,23.10.
Positano, Amalfi ja Ravello
Aamiaisen jälkeen lähdetään kuvankaunista reittiä Positanoon, Amalfiin ja Ravelloon. Alue on yhtä suurta paratiisia viinitarhoineen, appelsiini- ja sitruunalehtoineen. Kävelykierros Positanossa, jonka jälkeen jatketaan edelleen Amalfiin ja kiemuraista tietä ylös Ravelloon, missä vieraillaan Villa Rufolon puutarhassa. Paluu Sorrentoon ja päivällinen hotellissa. (A, P)

4. päivä, 29.3., 4.4., 24.4., 15.5.,17.10.,24.10.
Pompeiji ja Rooma
Aamiaisen jälkeen lähdetään Roomaan. Matkalla tutustutaan Pompeijin kaupunkiin, joka hautautui tuhkaan Vesuvius-tulivuoren purkautuessa vuonna 79jKr. Majoittuminen Roomassa, päivällinen. (A, P)

5. päivä, 30.3., 5.4., 25.4., 16.5.,18.10.,25.10.
Antiikin Rooma
Aamiaisen jälkeen lähdetään kävellen ja julkisilla kulkuneuvoilla Capitolium-kukkulalle, josta upeat näkymät Forum Romanumille ja keisareiden asuinkukkulalle Palatinukselle. Kävellään keisariforumeiden läpi Colosseumille ja kuullaan hurjista gladiaattoritaisteluista. Iltapäivä ja ilta vapaata aikaa. (A)

6. päivä, 31.3., 6.4., 26.4., 17.5.,19.10.,26.10.
Tivoli
Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä lähdetään bussilla Tivolin keskiaikaiseen kaupunkiin (n. 40 km). Kävely satojen suihkulähteiden renessanssipuutarhassa Villa d’Estessa sekä itse villassa, jonka seiniä ja kattoja peittävät upeat freskot. Nautitaan lounas retken aikana. Retken jälkeen siirrytään Rooman lentokentälle ja lento Helsinkiin. (A,L)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
2024 kevät
Helsinki - Rooma 07.20 - 09.45 Finnair
Rooma - Helsinki 18.55 - 23.15 Finnair

2024 syksy
Helsinki - Napoli  07.15 - 09.45 Finnair
Rooma - Helsinki 18.55 - 23.15 Finnair


 

Majoitus
Hotel Zi Teresa****, 3 yötä, kevät 2024, Sorrento
Keskitasoinen hotelli lähellä Sorrenton keskustaa (noin 10 min kävelymatka). Hotellissa ravintola, kattoterassi, uima-allas. Huoneissa on puhelin, WiFi, ilmastointi, TV, hiustenkuivain, tallelokero.
Hotel Majestic Palace****, 3 yötä, syksy 2024, Sorrento
Hotelli sijaitsee kaupungin laidalla keskellä vehreitä puutarhoja ja lumoavia appelsiinipuita, ja tarjoaa lumoavan näkymän Vesuviusvuorelle ja viehättävälle Sorrenton alueelle. Ilmainen wifi, ilmastointi, TV, hiustenkuivaaja, tallelokero. Hotellissa lounge-baari, näköalaterassi sekä kaksi ravintolaa.
Hotel Villafranca**** , 2 yötä, Rooma 
Keskitasoinen hotelli noin 20 minuutin kävelyn päässä Rooman keskustasta. Huoneissa on puhelin, WiFi, ilmastointi, TV, hiustenkuivain, tallelokero.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 250 € (pieni 1h-huone)


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15. Matkalla on runsaasti kävelyä ja maasto on epätasaista, ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.