Barcelona 4 pv

Historiaa, modernin kaupungin vilinää, mielenkiintoista arkkitehtuuria – kaikkea samassa paketissa löytyy Barcelonasta!

Parc Güell, Sagrada Familia ja La Rambla kuuluvat useimpien Barcelonan kävijöiden ohjelmaan, ja leirikoululaisille löytyykin useita mielenkiintoisia aktiviteetteja ja tututustumiskohteita kaupungista ja sen ympäristöstä.

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• 3 yön majoitus siistissä keskustahostellissa
• puolihoito
• lentokenttäkuljetukset
• kaupunkikierros suomenkielisellä opastuksella

Matkan lopullinen hinta määräytyy sesongin, ryhmän koon ja valittujen palvelujen mukaan. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi asiakaspalvelustamme! 

 

Gaudi-kierros
Kaupungin kuuluisin nähtävyys lienee Antonio Gaudin suunnittelema Sagrada Familia- kirkko, jonka rakentaminen alkoi vuonna 1882 ja jonka valmistumiseen arvioidaan menevän vielä lähes 40 vuotta. Sisätorni on 170 metriä korkea ja sen lisäksi tulossa 17 muuta tornia symboloimaan 12 apostolia, neljää evankelistaa ja Jeesusta itseään. Lisäksi Gaudi suunnitteli kaupunkiin paljon taloja, joista kuuluisimmat Batló ja La Pedrera ovat auki yleisölle sekä Güellin puiston, jossa on myös hänen töitään esittelevä museo korkean vuoren rinteellä.

Port Aventura
Port Aventura teemapuistossa, joka sijaitsee Tarragonan lähellä, voi viettää vauhdikkaan päivän minkä ikäinen vierailija tahansa, Sen viidestä eri teema-alueesta löytyy jokaiselle jotakin. Välimeren seutu, Polynesia, Kiina, Meksiko ja Villi Länsi tarjoavat huvilaitteiden lisäksi esityksiä, musiikkia, ravintoloita ja putiikkeja, jotka kaikki on suunniteltu teeman sopiviksi.

Sitges
Katalonian tunnetuin rantakaupunki, jonka kaduilla on edelleen aistittavissa sen 1800-luvulla vallinnut kultturelli ja hienostunut ilmapiiri
Barcelonan kirjailijat ja taiteilijat saivat inspiraationsa kauniista ympäristösta ja heidän perässään myös Barcelonan yläluokka löysi Sitgesin rannat lomakohteekseen. Sitges on hyvä päiväretkikohde Barcelonasta. Junalla matkaan menee noin ½ tuntia, ja siellä voi viettää rentouttavan rantalomapäivän vastapainona Barcelonan hulinalle.

Montserratin luostari
Jännittävän pyöreämuotoisten vuorten sylissä sijaitsevan Montserratin, vuonna 1025 perustetun benediktiiniläisluostarin, ylpeys on katalonialaisten hartaasti palvoma ihmeitätekevä Musta Madonna –patsas. Myös luostarin poikakuoro, Escolania on maailmankuulu. Koristeellinen kirkko on näkemisen arvoinen, samoin kuin luostarin museo. Alue on julistettu luonnonpuistoksi ja siellä on hienot kävelymaastot.

Sagrada Familian basilika
Picasso- tai Miro-museo
Katalonian musiikkipalatsi
Montjuicin retkiateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive