Mummun matkassa: Harry Potterin Lontoo 22.-25.2., 9.-12.5., 1.-4.8.2024

Vietetään neljä päivää Harry Potterin jäljillä Lontoossa ja käydään Warner Brothers -studioilla katsomassa mahtavia kulisseja, joita Harry Potter -elokuvissa käytettiin. Lisäksi nautitaan Lontoon miljoonakaupungin annista –upeista museoista, värikkäistä kaduista ja houkuttelevista kaupoista.

Asiantuntijan matkassa 

Niemenmaa Riitta

Niemenmaa Riitta, asiantuntijaopas

Opettaja, kulttuurin ja matkailun vannoutunut harrastaja ja musiikin asiantunteva ystävä.  Muun muassa Mummun matkassa maailmalla -matkojen isoäiti. ...

Kinos Ville

Kinos Ville, asiantuntijaopas

Englannin tuntija, joka on asunut Brittein saarilla jo vuosia eri paikoissa, tällä hetkellä Lontoossa. Ville Kinoksella on vankka tuntemus ja tietämys Englannin ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden tai kolmen hengen huoneissa ohjelmassa mainitussa hotellissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomenkielisen asiantuntijaoppaan opastukset
• Riitta Niemenmaan opas- ja matkanjohtajapalvelut koko matkan ajan

Lähtö 22.2.
1 498 €/aikuinen
1 448 €/lapsi 2–15 v. kahden hengen tai kolmen hengen huoneessa
1 098 €/lapsi 2–11v. kolmen hengen huoneessa kolmantena 

Helatorstai 9.5.,1.8.
1 598 €/aikuinen
1 548 €/lapsi 2–15 v. kahden hengen tai kolmen hengen huoneessa
1 098 €/lapsi 2–11v. kolmen hengen tai neljän hengen huoneessa kolmantena 


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 22.2, 9.5.,1.8.
Lontoon kaupunkikiertoajelu
Aamulento Heathrow´n lentokentälle, jossa on opas vastassa. Lyhyt kaupunkikierros, jonka aikana nähdään Lontoon tunnettuja nähtävyyksiä ja maamerkkejä. Majoittuminen ja yhteinen lounas. Lounaan jälkeen iltapäivä ja ilta omaa aikaa tutustua vaikkapa Madame Tussaudin vahakabinettiin sekä muihin Lontoon kuuluisiin nähtävyyksiin. (L)

2. päivä 23.2.,10.5.,2.8.
Warner Brothersin studio, Harry Potterin filmauspaikka
Englantilaisen aamiainen. Päivällä retki Warner Brothersin studiolle Watfordiin, kaikkien Harry Potter fanien pääpaikkaan. Kierros vie taianomaisiin Potterin filmauspaikkoihin. Nähdään kaikki filmeissä käytetyt lavasteet ja vaatteet. Kuullaan myös filmaukseen liittyvistä salaisuuksista, varsinkin erityistehosteista ja animaatioista, jotka tekivät filmeistä niin suositut. Alkuillasta palataan Lontooseen. Nautitaan yhteinen illallinen. (A, P)

3. päivä, 24.2.,11.5.,3.8.
Harry Potterin Lontoo, London Eye
Englantilaisen aamiaisen jälkeen puolipäiväkierros, jonka aikana tutustutaan Harry Potterin Lontooseen, valokuvaamalla filmeissä tunnettuja paikkoja. Kierros lopetetaan katselemalla Lontoota ja sen ympäristöä upeasta maailmanpyörästä, London Eye. Iltapäivällä aikaa nauttia monista muista Lontoon gallerioista ja museoista tai tehdä tuliaisostoksia. Aikainen illallinen, jonka jälkeen halukkailla on mahdollisuus käydä musikaalissa (lisämaksusta). (A, P)

4. päivä, 25.2.,12.5.,4.8.
Vapaapäivä ja paluulento kotiin
Englantilainen aamiainen hotellissa. Ennen lähtöä lentokentälle syödään yhteinen lounas. Iltalento Helsinkiin. (A, L)

Ikäsuositus kahdeksasta ikävuodesta ylöspäin.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
22.-25.2.2024
Helsinki – Lontoo 08.00 - 09.10 Finnair
Lontoo - Helsinki 16.10 - 21.00 Finnair

9.-12.5.,1.-4.8.2024
Helsinki - Lontoo 08.00 - 09.10 Finnair
Lontoo - Helsinki 18.10 - 23.10 Finnair


Majoitus
HOLIDAY INN BLOOMSBURY  **** , 3 yötä
Moderni keskitason hotelli Lontoon itäosassa, alle 10 minuutin kävely Brittiläiselle Museolle ja Oxford Street ostoskadun itäpäähän. Myös Kings Crossin ja Eustonin juna-asemat ovat lähellä. Hotellissa on aulabaari, irlantilainen pubi, ravintola. 313 huonetta, joissa on TV, puhelin ja WiFi-yhteys, teen- ja kahvinkeittovälineet, hiustenkuivaaja, housuprässi.


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Lähdön hinnat perustuvat 19.5.2023 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi. 

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.